Elfelejtette jelszavát?
Nyári medence ajánlatunk
Hűtés ajánlatunk

Kategóriák

Paraméteres szűrés

Gyártó
Garancia
TOPáruk ajánlatok

Hírlevél

Népszerű termékek

Hűségpont gyűjtés

Az áruházunkban regisztrált felhasználóknak virtuális számlát nyitunk, a megrendelt termékek után pedig hűségpontokat írunk jóvá, így a következő (2.) vásárlástól az így összegyűjtött pontokat kedvezményként írjuk jóvá a rendelés végösszegéből. A második rendelés során a vásárló dönti el, hogy melyik rendeléséből és mikor szeretné beváltani a pontokat.

1 hűségpont 1 ft-nak
felel meg.


Részletekért kattintson ide

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Összehasonlítás

Fizetési megoldás

Akciós ajánlataink Philips S5620 AquaTouch száraz és nedves elektromos borotva védőtokkal Raktárról, azonnal szállítható termékek Elpumps szivattyú ajánlatunk Újdonságok Hűségpont gyűjtés co-riasztó ajánlatok Qmed termékek A Foxpost automata működése

Termék részletek

Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány

Értékelem
Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
 • Rio QWAX Gyors gyantázó készlet - készlethiány
utánrendelés alatt

Fogyasztói ár (bruttó):

16 990 Ft / db16990

Mennyiség:
Termék elérhetőség
Készlethiány - jelenleg nem szállítható termék
ELÉRHETŐSÉG 
:
NEM RENDELHETŐ
Argep.hu Szállítási Költség:
690
Vásárlás után járó hűségpont:
65 pont
A Rio forradalmian új gyantázó készüléke lerövidíti a gyantázási időt a gyanta felmelegedési idejének drasztikus csökkentésével (kevesebb mint 5 perc), majd a gyantát a szükséges hőmérsékleten tartja.
További tulajdonságok
 • Ideális, akik a gyantázásban bíznak, szeretik a szalon fazonokat és minőséget!

  A készletben gyors melegítő, spatula és 5 db kemény gyantapatron tartozék, amivel még a legérzékenyebb területen is elvégezhető a gyantázás.

  Mi is az a kemény gyanta?
  A kemény gyanta a hagyományos lágy gyanta alternatívája, mely ideális az érzékeny területeken történő használatra. A kemény gyanta csak a szőrszálakra tapad a bőrre nem, így az erősebb szőrszálak is könnyen eltávolíthatók.
  A kemény gyanta spatula segítségével vihető fel a bőrfelületre a gyanta kihűlése és megkeményedése alatt a szőrszálak beletapadnak. A lehűlt, rugalmas gyantacsíkot kézzel, egy gyors mozdulattal, száliránnyal szemben lerántjuk.
  A kemény gyanta egyik fő előnye, hogy képes eltávolítani a rövid, erős szőrszálakat is. Ezért különösen alkalmas a bikini vonal és a hónalj kezelésére is.

  Első lépések
  A kezelendő területnek, tisztának, száraznak smink és zsírmentesnek kell lennie (pl. hidratáló, testápoló krém). Javasoljuk, hogy a kezelés előtt a területet tisztítsa és szárítsa meg, ami eltávolítja a test természetes zsiradékait és elősegíti a gyanta tapadását a szőrszálakhoz.
  A tapasztalatok alapján 1 gyantapatron, a két hónalj kezelésére elegendő.
  Az első használat alkalmával a gyantapatron kicsit több, mint 5 perc alatt melegszik fel. Ha a készülék kikapcsolása előtt, egy új patront helyez be és hagyja felolvadni és csak ezután kapcsolja ki a készüléket, akkor az újbóli bekapcsolás alkalmával a felmelegedési idő, jelentősen lecsökken.

  A készülék használata
  1. A gyanta előkészítése
  Vegye le a fedelet és helyezze a gyantapatront a melegítő felületre. Dugja be a készüléket az elektromos hálózatba és kapcsolja be.

  Fontos: Győződjön meg róla, hogy a készüléket sík felszínre helyezte.

  Kétpercenként keverje meg a gyantát, míg egységes szirup állapotú nem lesz.

  2. A gyanta felhelyezése
  A spatulával vékonyan - de összefüggően – a szőrszál növési irányának megfelelően vigye fel a gyantát a bőrfelületre. 3 cm-nél ne legyen szélesebb a felkent csík.
  Hagyja kihűlni a gyantacsíkot a bőrén (míg meg nem keményedik, de még hajlítható).

  3. A gyanta eltávolítása
  Az egyik kezével feszítse ki a bőrét, az ujjával emelje fel a gyantacsík egyik sarkát, hogy meg tudja fogni. Egy gyors mozdulattal rántsa le a csíkot, szőriránnyal ellentétesen.
  A csíkot NE emelje felfelé!

  4. Csillapítás
  Miután lerántotta a gyantacsíkot, azonnal helyezze a tenyerét enyhén rányomva vagy egy hideg borogatást a bőrfelszínre, ezzel csillapítva azt.

  Addig ismételje a 3 – 5 lépést, míg a teljes bőrfelületet nem szőrtelenítette.

  Megjegyzés: 24 órán belül NE ismételje meg a szőrtelenítést ugyanazon a területen!

  Kezelés után
  - Fontos, hogy az első 24 órában különös figyelmet fordítson a kezelt bőrfelületre. Bár antiszeptikus hidratáló krémet használhat, hogy megnyugtassa a bőrt, NE használjon illatszeres vagy más testápolót, mert az is kellemetlen érzést vagy allergiás reakciót válthat ki.
  - Két nappal a szőrtelenítés után, a bőrradír elősegíti, hogy a szőrszálak ne nőjenek be.
  - Javasoljuk, hogy a kezelés után laza, természetes anyagú ruházatot viseljen és kerülje a nejlon illetve a feszes ruhákat, amik irritálhatják vagy dörzsölhetik a bőrt.
  - A mélyen gyökerező és/vagy vastag szőrszálak (mint a karon, illetve a bikini vonalon) eltávolítása során, megjelenhet pár csepp vér a bőrfelszínen. Megnedvesített vattával törölje át a területet, eltávolítva ezzel az esetleges pár csepp vért és elősegítve a bőrfelszín lehűlését.
  - A kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet, de normál esetben 24 órán belül ez elmúlik.

  Karbantartás
  - Távolítson el minden kicseppent gyantát és tisztítsa meg a készüléket is.
  - Egy nyirkos szappanos textíliával törölje át a készüléket. Ne használjon karcosodást okozó tisztítószert vagy oldószereket. A készüléket NE merítse vízbe vagy más folyadékba a tisztítás során!
  - A használat során a melegítő felület felforrósodik. A készüléket bekapcsolt állapotban NE mozgassa, elkerülve ezzel a meleg gyanta bőrre történő fröccsenését.
  - NE tegye el a készüléket, amíg az tejesen ki nem hűlt.
  - NE használja a készüléket, ha az elektromos vezeték vagy a csatlakozó megsérült, vagy ha a készülék rendellenesen működik.
  - A sérült elektromos vezetéket a felhasználó NE cserélje ki! Ebben az esetben hívjon szakképzett szerelőt.

  Tippek:
  - A gyantát mindig a szőrirány szerint vigye fel és az ellentétes irányba távolítsa el.

  - Mindig egy gyors mozdulattal és a bőrrel párhuzamosan távolítsa el a gyantát a bőrről. Ha a gyantacsíkot felfelé emelve távolítja el és nem a bőrrel párhuzamos irányban, az fájdalmas és a szőrszálak beszakadhatnak. Ez bőrsérülést is okozhat.

  - A lassú lehúzás nagyon fájdalmas és nem eredményes.

  - A kezelt felületre soha ne kenjen fel újabb adag gyantát. A bennmaradt szőrszálakat csipesszel távolítsa el.

  - Szőrtelenítés előtt a kezelni kívánt felületen vágja le szőrszálakat elektromos hajnyíróval (ha szükséges) 5 mm-es hosszra. Ennél ne legyen rövidebb a szőrszál, mert ebben az esetben a gyanta nem tapad rá megfelelően.

  - A gyanta felszíne elhomályosodik, ha eltávolításra kész. Ez legyen a vezérelv, a gyanta eltávolítási időpontjának megállapításához.

  - Ellentétben a lágy gyantával, ezt vastagabban vigye fel a bőr felszínére és kenje túl a szőrhatáron.

  - Ha a gyanta eltörik vagy rideg, akkor túl vékonyan vitte fel, vagy környezeti hőmérséklet túl alacsony.

  - Kezdők, egy időben csak egy csíkot vigyenek fel. Miután már elsajátította a technikát, annyi csíkot kenjen fel, amennyit csak kezelni tud.

  - Minél erősebb a szőrszál, annál vastagabb rétegben kell felvinni a gyantát. Ilyen terület például a bikini vonal. Itt vastagabb rétegben kell alkalmazni a gyantát.

  - Közepes erővel nyomja rá a spatulát a bőrére, amikor a gyantát felkeni a területre. Ezzel elősegíti, hogy a gyanta elérjen a szőrszál tövéhez.

  - Egyenletes vastagságban kenje fel a gyantát, de a szélén hagyja vastagabbra, hogy a lerántás pillanatában ne szakadjon el.

  - Érzékeny területeken, vagy ahol dúsabb a szőrzet, keskenyebb csíkban kenje fel a gyantát. A keskenyebb csík hatékonyabb.

  - A szabad kezével feszítse ki a bőrt a csík körül, mikor lerántja azt.

  Különböző területek gyantázása
  Az arcbőr különösen érzékeny és extra odafigyelést igényel, a szőrszálak eltávolításakor.
  A fa spatulát óvatosan törje ketté, hogy a kisebb helyekre is kényelmesen felvihesse a gyantát.

  Felsőajak
  A felsőajkat ideális esetben három különálló területként kell kezelni.
  A szőrszál közvetlenül az orr alatt lefelé, és a szájsarkok felé növekszik.
  Mindegyik területet külön-külön gyantázza, szőrirányba vigye fel a gyantát és ellentétes irányba rántsa le a csíkot.

  Áll és arc
  Ez egy meglehetősen egyszerű terület a gyantázásra, de itt is a vékonyabb spatulával, keskenyebb csíkban felvitt gyanta alkalmazása a javasolt a jobb kontroll végett.

  Szemöldök
  A szemöldök gyantázásával meghatározza a szemöldök alakját, ami jól látható. Épp ezért különös figyelmet kell fordítani arra, hogy csak a szükséges szőrszálakat távolítsa el. Azokat a szőrszálakat, melyeket nem akar eltávolítani, kenje be vazelinnel, megakadályozva ezzel a gyanta rátapadását.
  A szemöldökgyantázáshoz, az alak kialakításához a vékony (tört) spatulát használja, megadva a szemöldök vonalát, kiemelve a szemet, az alábbi ábráknak megfelelően.
  1. Helyezzük a spatulát függőlegesen az orrlyuk mellé. A spatula által letakart szőrszálakat kell gyantázni.
  2. Helyezze a spatulát a pupillája elé. Ennél a pontnál kell a szemöldökének elérnie a legmagasabb pontot.

  Alkar és lábak
  A csuklónál vagy a bokánál kezdjen és haladjon felfelé. Fontos, hogy figyelje meg a szőrszál növekedés irányát, és szükség esetén változtasson a gyantázás irányán. Tartsa folyamatosan feszesen a bőrt a könyök, a csukló a térd vagy a boka hajlításával.

  Brazil / Bikini / Hollywood
  A bikini vonal meghatározásához célszerű felvenni egy fürdőruhát vagy fehérneműt, különösen, ha magas vágású darabokat hord.
  A hosszabb szőrszálakat először elektromos hajvágóval vágja le kb. 5 mm-es hosszúságúra, ellenkező esetben a szőrtelenítés egyenetlen és nagyon fájdalmas lehet. Továbbá csak kis területeket érdemes egyszerre szőrteleníteni, mert ezen az érzékeny területen több irányban is növekedhet a szőr.

  Mivel a bikini vonalon a szőrszálak mélyen gyökereznek, érdemes egy hideg borogatást előkészíteni, a gyantázás utáni fájdalom csillapításához. A megfelelő pozíció eléréséhez üljön egy kényelmes székbe úgy, hogy a lábai a derékvonala felett legyenek, szétnyitva. Vagy állva úgy, hogy az egyik lábát derékmagasságban megtámasztja valamin (pl. talp a falon). A kemény gyanta egyaránt alkalmas normál bikini vonal valamint a drasztikusabb Brazil vagy Hollywood stílus kialakításához is.

  Hónalj
  Ez a test egy másik nagyon érzékeny pontja és a mélyen gyökerező szőrszálak itt is több irányban nőnek. Ne próbálja meg az összes szőrszálat egyszerre, egy mozdulattal eltávolítani, hanem szakosan szőrtelenítse a területet. Ha a szőrszálak hosszúak, le kell vágni kb. 5mm-es hosszra a gyantázás előtt. Tartsa feszesen a bőrt! Ha szükséges, mozgassa a karját. Itt is érdemes egy hideg borogatást előkészíteni, a gyantázás utáni fájdalom csillapításához.
  Megjegyzés: Gyantázása után 24 óráig ne használjon izzadás gátlót vagy dezodort a hónalján.

 • Termék elérhetőség
  Készlethiány - jelenleg nem szállítható termék
  Gyártó
  Rio
  Garancia
  2 év
  Termék után járó hűségpont értéke:
  65 Ft
Termék értékelés* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 • Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál
  (kitölteni kötelező)
  Pl.: egyszerűen használható ... stb
  Pl.: nincs részletes használati utasítása
  Legalább 10 karakter hosszú
  Az elküldött értékelés néhány percen belül megjelenik a termék adatlapján.
  Használhatatlan
  Rossz
  Átlagos
  Kitűnő
  Az Ön neve *:Kérem töltse ki!
  Tetszik, mert:
  Nem tetszik, mert:
  Értékelés szövege *:Kérem töltse ki, minimum 10 karakter hosszan!
  Az Ön értékelése *:
  Jelenleg nincs egy értékelés sem a választott termékhez!

Szállítási információk

  NEM RENDELHETŐ !

   Várható házhoz szállítási idő: Készlethiány - jelenleg nem szállítható termék
Házhoz szállítás GLS futárral az ország bármely településére
A terméket a feladást követően 1 munkanapon belül
kiszállítjuk otthonába!
Hogyan működik?
Személyes átvétel az ország több,
mint 600 Pick Pack Pont egyikén

A termék a feladást követő 2-4 munkanapon belül átvehető a választott Pick Pack Pontban. Hol található Pick Pack Pont?
Hogyan működik?
Személyes átvétel az ország több,
mint 550 GLS CsomagPont egyikén

A termék a feladást követően akár már másnap átvehető a választott GLS CsomagPontban. Hol található GLS CsomagPont?
Hogyan működik?

Személyes átvétel az ország több,
mint 60 Foxpost automata egyikéből

A termék a feladást követően akár már másnap átvehető a választott Foxpost automatából. Hol található Foxpost automata?

Hogyan működik?


Rendeljen webáruházunkból gyorsan és egyszerűen!

Regisztráció után rendelésének állapotát bármikor nyomon követheti weboldalunkon.

Ujdonságokat keres?
Újdonságaink

Szállítással, fizetéssel kapcsolatos kérdése van?
Szállítási és fizetési információk

Elérhetőségünk:

TOPáruk.hu Kft.
4225 Debrecen, Tócós utca 16.

W: www.toparuk.hu

E: info@toparuk.hu

M: +36 (30) 274-2430

Kedvezményes árú termékeket keres?
Akciós termékeink

Vásárlással kapcsolatos kérdése van?
Vásárlási feltételek

Aktuális szórólapunk
Lapozza át ajánlatainkat online!

Gyarkan ismétlődő kérdések!
Ügyfélszolgálat
  14 napos visszavásárlási garancia
  Nem elégedett a megvásárolt termékkel?
  14 napon belül indokolás nélkül
  visszaküldheti azt!
Elállás bejelentés
  Magyar jótállási feltételek
  Fél a panasz ügyintézés nehézségeitől?
  Termékeink magyar jótállási feltétellel
  rendelkeznek. Garanciális ügyintézés
  Több száz csomag átvételi pont
  Rendelését országosan több száz Pick
  Pack Ponton, GLS CsomagPonton, vagy
  Webox terminálban, akár hétvégén is átveheti!
© 2011-2018 Minden jog fenntartva! TOPáruk.hu Kft.
Webáruház készítés